« Naspäť na tento recept

Zeleninová štrúdľa verzia na vytlačenie



Autor receptu: lunter

Postup receptu

Rúru predhrejeme na teplotu 200 stupňov, plech vystelieme papierom na pečenie. Na panvicu dáme olej, pridáme najemno nakrájanú cibuľu a cesnak a chvíľku restujeme. Potom pridáme na malé kocky nakrájanú zeleninu a dusíme domäkka.

Keď je zelenina mäkká, pridáme mexické nátierky a všetko spolu premiešame. Zmes dochutíme soľou, mletým čiernym korením a nasekanou petržlenovou vňaťou.

Po pomúčenej doske rozvaľkáme lístkové cesto do tvaru obdĺžnika, potrieme olivovým olejom. Na cesto dáme zeleninovú zmes, cesto zavinieme a štrúdlu potrieme olejom.

Pečieme vo vyhriatej rúre približne 30 minút.

Suroviny




6
porcií
30
minút
príprava
30
minút
na 200 °C




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist