Zdravá polievočka fotorecept

leyla - bez fotkyleyla, 31. októbra 2013
Zdravá polievočka (fotorecept)
Foto: leyla

Našla som na internete a tak som ju vyskúšala..a výsledok bol skvelý..teda aspoň mne a u nás doma chutí všetkým a za poslednú dobu Zobraziť celý popisNašla som na internete a tak som ju vyskúšala..a výsledok bol skvelý..teda aspoň mne a u nás doma chutí všetkým a za poslednú dobu som ju varila už veľmi veľa krát..tak sa chcem podeliť s Vami o ňu a snáď aj Vám tak zachutí :-)

Suroviny

2 ks
0,5 kg
0,5 kg
1 ks
2 ks
1 ks väčšia
3 ks strúčiky
 alebo zeleninový




Postup

  1. 1

    Najprv si umyjeme , očistíme a nakrájame zeleninku a mäsko na malé kocky.

    Zdravá polievočka (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Dáme osmahnúť na cibuľke mäsko, ktoré okoreníme čierným korením, oreganom (lyžička malá) a chilliy papričkami (tých sa nebojte dať aj hodne, bude to ozaj takto dobré). Trochu necháme nech sa mäsko stiahne aj s koreninami (ale nedusíme).

    Zdravá polievočka (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Prídáme zeler stopkový aj mrkvu a trošku povaríme.

    Zdravá polievočka (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Zalejeme kuracím vývarom a necháme povariť kým už nebude zeleninka takmer mäkká. Keď už je mäkká tak na koniec pridáme paradajky a fazuľku, ktoré nechajte povariť len chvíľu aby sa nerozvarila fazuľa. Odstavíte a môžte papať. Rýchle a ľahké, že? Tak dobrú chuť prajem!

    Zdravá polievočka (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu

an3da
Krásne a príťažlivo vyzerá a volá: zjedz ma!
mariamka
zaujala ma tvoja polievka, zeler stopkaty ak nezozeniem asi nahradim bulvovym, inak nemam namietky, urcite nam bude chutit, ps. tych zdrobnenin je tam na moj vkus az dost :) ale to asi tym, ze si bola "unesena" :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia