Foto: fitlife
Jednoduchá a rozhodne zdravšia forma tradičnej sviečkovej.
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
200 g |
|
200 g celozrnné |
|
250 g |
|
100 g |
|
|
|
70 g |
|
1 ks (alebo kúsok póru) |
|
|
|
3 ks |
|
4 ks |
|
2 PL |
|
|
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
Postup
-
1
Umytú a očistenú zeleninu nakrájame na menšie kocky, cibuľku na drobno. V hrnci opražíme cibuľu , pridáme zeleninu. Po chvíli pridáme korenie, soľ, zalejeme vriacou vodou a varíme kým zelenina nezmäkne. Odstavíme z ohňa a vyberieme korenie Rozmixujeme. Pridáme biely jogurt a necháme prevrieť.
- 2
Kuracie prsia umyjeme a naporcujeme. Okoreníme soľou, mletým čiernym korením, paprikou a oregánom/tymiánom alebo podľa chuti. Grilovaciu panvicu potrieme trochou olivového oleja a prsia grilujeme asi 5-6 min. z každej strany. Podávame s uvarenými špaldovými vretienkami a ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Pekný psík, Tvoj :-)