Zdravá kuracia sviečková
Autor receptu: fitlife
Jednoduchá a rozhodne zdravšia forma tradičnej sviečkovej.
2 porcie |
10 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Umytú a očistenú zeleninu nakrájame na menšie kocky, cibuľku na drobno.
V hrnci opražíme cibuľu , pridáme zeleninu. Po chvíli pridáme korenie, soľ, zalejeme vriacou vodou a varíme kým zelenina nezmäkne. Odstavíme z ohňa a vyberieme korenie Rozmixujeme. Pridáme biely jogurt a necháme prevrieť.
- Kuracie prsia umyjeme a naporcujeme. Okoreníme soľou, mletým čiernym korením, paprikou a oregánom/tymiánom alebo podľa chuti. Grilovaciu panvicu potrieme trochou olivového oleja a prsia grilujeme asi 5-6 min. z každej strany.
Podávame s uvarenými špaldovými vretienkami a ozdobíme petržlenovou vňaťou.