Údený pstruh s citrónovým želé a chrenovou šľahačkou fotorecept
Marcel Psigoda
z Grand Hotela Bellevue**** v Hornom Smokovci, 27. decembra 2019
z Grand Hotela Bellevue**** v Hornom Smokovci, 27. decembra 2019
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Želatínu namočíme na 5 minút do studenej vody.
- 2
Z citrónov vylisujeme šťavu. Šťavu s cukrom ohrievame za stáleho miešania, až kým sa cukor nerozpustí.
- 3
Želatínu vytlačíme a rozmiešame v teplej citrónovej šťave, vlejeme do formy a necháme tuhnúť v chlade aspoň 4 hodiny
- 4
Zo smotany vyšľaháme šľahačku, do ktorej primiešame nastrúhaný chren. Na tanier ukladáme kúsky pstruha, nakrájané citrónové želé, chrenovú šľahačku a šalát.
Tiež Údený pstruh:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu