Postup
-
1
Na oleji opečieme nadrobno nakrájanú cibuľu a po chvíli pridáme pretlačený cesnak. Pečienky umyjeme, očistíme a osušíme. Spolu s cibuľou ich dusíme asi 10 minút, kým pečienky nie sú hotové a voda odparená.
- 2
Ochutíme sójovou omáčkou a dobre premiešame. Pred koncom pridáme lístky tymianu a 100 ml smotany.
- 3
Na záver ochutíme soľou a čerstvo pomletým korením. Potom spoločne so zmäknutým maslom a zvyšnou smotanou rozmixujeme. Pripravenú zmes vložíme do formy vystlanej fóliou a odložíme na noc do chladničky. Stuhnutú a vychladenú terinu servírujeme s brusnicami a bagetou pokrájanou na plátky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu