Tarhoňa s čili papričkou a príchuťou Maroka videorecept

silvia16 - fotkasilvia16, 12. júla 2020
Tarhoňa s čili papričkou a príchuťou Maroka (videorecept)
Foto: silvia16

Tarhoňa - cestovina v tvare perly. Rímska rasca, zázvor a paprika tomuto receptu dodávajú marockú príchuť s príjemnou vôňou a svetlou farbou s exotickým nádychom. Pridala som tiež trochu červenej čili. V horúcich slnečných dňoch je toto jedlo celkom osviežujúce.
Zdroj: Youtube

3
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Videopostup

Suroviny

200 g
1 ks
1/2 ks
1 ČL
1 ČL
1 ČL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na horúcom oleji si opražíme nakrájanú cibuľu a čili papričku. Pridáme koreniny ale nepražíme dlho, aby sme nespálili papriku.

    Tarhoňa s čili papričkou a príchuťou Maroka (videorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Pridáme tarhoňu a zalejeme bujónom a horúcou vodou. Varíme, kym sa voda nevyparí. Ak je tarhoňa ešte tvrdá, pridáme viac vody. Občasne premiešame, aby sa tarhoňa neprichytila na panvicu.

    Tarhoňa s čili papričkou a príchuťou Maroka (videorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Ozdobíme posekanou vňaťou.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu