Tagliatelle s kimchi, shiitake a údeným tofu
Suroviny
200 g |
|
1/2 ks |
|
1/4 ks |
|
1/4 ks |
|
1 strúčik |
|
110 g |
|
100 g |
|
20 g |
|
100 g (+ šťava) |
|
(podľa vlastného výberu) |
|
|
|
|
|
|
|
z 1/2 citróna (voliteľné) |
|
Postup
-
1
Vo wok panvici na oleji opražíme na plátky nakrájanú cibuľu spolu s na plátky nakrájanou paprikou a na plátky nakrájaným feniklom.
- 2
Pridáme na kocky nakrájané tofu, shiitake, nadrobno nakrájaný cesnak a sušené paradajky, ochutíme a približne 10-15 minút dusíme.
- 3
Medzitým osobitne uvaríme tagliatelle a uvarené ich pridáme do wok panvice. Na záver premiešame s kimchi a podávame.
Tiež cestoviny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu