Tagliatelle s kimchi, shiitake a údeným tofu

blissofplants - fotkablissofplants, včera 16:18

Suroviny

200 g
1/2 ks
1/4 ks
1/4 ks
1 strúčik
110 g
100 g
20 g
100 g (+ šťava)
 (podľa vlastného výberu)
z 1/2 citróna (voliteľné)




Postup

  1. 1

    Vo wok panvici na oleji opražíme na plátky nakrájanú cibuľu spolu s na plátky nakrájanou paprikou a na plátky nakrájaným feniklom.

  2. 2

    Pridáme na kocky nakrájané tofu, shiitake, nadrobno nakrájaný cesnak a sušené paradajky, ochutíme a približne 10-15 minút dusíme.

  3. 3

    Medzitým osobitne uvaríme tagliatelle a uvarené ich pridáme do wok panvice. Na záver premiešame s kimchi a podávame.

Diskusia k receptu

haji
Zajímavý receptík, ráda bych ochutnala. Letí pozdravení, jsem ráda, že tě vidím! Chutné foto!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia