zatvoriť
VYTLAČIŤ
Cestoviny
Tagliatelle s kimchi, shiitake a údeným tofu
Autor receptu:
blissofplants
Suroviny
200 g
tagliatelle
1/2 ks
cibuľa
1/4 ks
paprika zelená
1/4 ks
fenikel
1 strúčik
cesnak
110 g
tofu údené
100 g
huby shiitake
20 g
paradajky sušené
100 g (+ šťava)
kimchi
(podľa vlastného výberu)
olej
soľ
korenie čierne
bylinky sušené
z 1/2 citróna (voliteľné)
šťava citrónová
Postup
Vo wok panvici na oleji opražíme na plátky nakrájanú cibuľu spolu s na plátky nakrájanou paprikou a na plátky nakrájaným feniklom.
Pridáme na kocky nakrájané tofu, shiitake, nadrobno nakrájaný cesnak a sušené paradajky, ochutíme a približne 10-15 minút dusíme.
Medzitým osobitne uvaríme tagliatelle a uvarené ich pridáme do wok panvice. Na záver premiešame s kimchi a podávame.