Tagliatelle s cuketou, baklažánom a ricottou
Jozef Popelka
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Pepper Inn v Šali, 24. júla 2019
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Pepper Inn v Šali, 24. júla 2019
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Baklažán nakrájame na tenké plátky, dobre posolíme a necháme vypotiť, potom prepláchneme studenou vodou a osušíme, nakrájame na hrubšie rezance.
- 2
Cestoviny tagliatelle uvaríme v osolenej vode al dente. Scedíme.
- 3
Na olivovom oleji prehrejeme plátky cesnaku, pridáme nakrájaný baklažán, na rezance nakrájanú cuketu, uvarené cestoviny, ricottu, nasekanú čerstvú bazalku a dobre premiešame, podľa potreby dochutíme. Podávame ozdobené ricottou a bazalkou.
Tiež so zeleninou:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu