Tagliatelle s cuketou, baklažánom a ricottou

Jozef Popelka
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Pepper Inn v Šali, 24. júla 2019 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Tagliatelle s cuketou, baklažánom a ricottouFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 min
príprava

Suroviny

500 g
1 ks
1 ks
2 strúčiky
100 ml
100 g
TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Baklažán nakrájame na tenké plátky, dobre posolíme a necháme vypotiť, potom prepláchneme studenou vodou a osušíme, nakrájame na hrubšie rezance.

  2. 2

    Cestoviny tagliatelle uvaríme v osolenej vode al dente. Scedíme.

  3. 3

    Na olivovom oleji prehrejeme plátky cesnaku, pridáme nakrájaný baklažán, na rezance nakrájanú cuketu, uvarené cestoviny, ricottu, nasekanú čerstvú bazalku a dobre premiešame, podľa potreby dochutíme. Podávame ozdobené ricottou a bazalkou.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist