Bulgurový šalát s fetou
Foto: frommykitchendotcom
Postup
-
1
Bulgur prepláchneme a uvaríme podľa návodu. Paradajky, uhorku a papriky nakrájame na drobné kocky.
- 2
Petržlenovú vňať nasekáme nadrobno. Tá je v šaláte dôležitá a tak nešetríme. Dala som celý menší zväzok.
- 3
Mätové lístky taktiež nasekáme nadrobno a zmiešame s petržlenom a nakrájanou zeleninou. Pridáme uvarený a vychladnutý bulgur a premiešame.
- 4
Nakoniec ochutíme soľou, citrónovou šťavou, olivovým olejom a pridáme na kocky nakrájanú fetu.
- 5
Šalát sa výborne hodí ako príloha ku grilovanému mäsku alebo len tak samostatne ako ľahký obed.
Tiež bulgurový šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu