Foto: tizian1cat
Tento veľmi chutný a zdravý recept som robila už dávnejšie. Robím však momentálne opatrovateľku 2 psov, kým sa moja dcéra pľačká v Pešti, tak Zobraziť celý popisTento veľmi chutný a zdravý recept som robila už dávnejšie. Robím však momentálne opatrovateľku 2 psov, kým sa moja dcéra pľačká v Pešti, tak mám čas na upratovanie v počítači, kde som našla aj fotku tohto už takmer zabudnutého receptu. Tak sa aspoň môžem s vami podeliť.
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
4 ks |
|
2 stonky |
|
1 ks |
|
2 ks |
|
2 ks, - strúčiky |
|
10 ks, bez kostky |
|
500 g,a pokrájané |
|
1 hrsť |
|
2 PL |
|
2 ks |
|
100 ml |
|
4 stonky |
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Rybie steaky pokvapkáme šťavou z citróna, posolíme, okoreníme čerstvo zomletým čiernym korením a dáme do chladničky.
- 2
Cibuľku,, zelerové stonky a petržlenovú vňať a cesnak nadrobno nasekáme. Mierne podusíme na malom množstve olivového oleja v hlbšej panvici. Pridáme rajčiny, kapary, olivy, bobkový list a víno. Osolíme a okoreníme. Na miernom ohni necháme cca 20minút dusiť.
- 3
Tuniakové steaky (môže byť aj treska) opečieme z oboch strán na panvici, na tanieri podávame s rajčinovou omáčkou a vlastnými tagliatelami. Ozdobíme bazalkovými lístkami. P.S. pridávam obrázok inovačného sušenia home-made tagliatel v Petržalke...:-)))
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu