Šťavnaté kuracie prsia s údenou príchuťou
Ďalší skvelý tip na chutné a šťavnaté kuracie prsia. Takto pripravené mäso chutí fantasticky a
hlavne šťavnato. Môžete si k nim spraviť ryžu, Zobraziť celý popisĎalší skvelý tip na chutné a šťavnaté kuracie prsia. Takto pripravené mäso chutí fantasticky a
hlavne šťavnato. Môžete si k nim spraviť ryžu, rôzne zemiaky, šaláty, alebo len dať medzi žemľu.
Zdroj: Môj blog cesminazuenal.blogspot.com
porcií
Foto: cesminaz
Postup
-
1
Prsia pokrájame na hrubšie plátky a obalíme v múke, ktorú sme pomiešali so soľou, mletou paprikou a mletým čiernym korením.
- 2
Strúhanku, soľ, vajcia, mlieko a prášok do pečiva zmiešame. Dostaneme hustú tekutú strúhankovú masu. Následne mäso obaľujeme tak, aby bolo dostatočne a hrubo masou pokryté.
- 3
Kuracie prsia vyprážame v oleji z oboch strán do zlatista. Mäso pečieme na strednom stupni, ten čas im úplne stačí na to, aby sa prsia prepiekli a aj pekne do zlatista upiekli. Budú krásne šťavnaté.
- 4
Prsia chutia výborne a sú krásne šťavnaté. Ja som k nim urobila zemiakové pyré, ale prílohu si už spraví každý podľa svojej chuti. Prajem dobrú chuť !
- 5
Ďalšie moje recepty nájdete aj na mojom blogu cesminazuenal.blogspot.com a na Youtube
Tiež kuracie prsia:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Zdravím milá Oľga🙂 Dakujem krásne za odozvu, som velmi rada že chutilo! Pozdravujem a prajem všetko dobré v novom roku.