Spišské ražniči

peter64 - fotkapeter64, 24. marca 2011

tento recept mám od švagrovej mami

Suroviny

500 g
60 g
60 g
8 ks
Šalát:
150 g
100 g
50 g
150 g
30 g
1 dl
1 ks
2 ks




Postup

  1. 1

    Mäso pokrájame na rezne,ktoré naklepeme,posolíme a posypeme paprikou.Naplníme ich plátkami údeného syra a feferónkou.Dva naplnené plátky posolíme,preložíme a napichneme na drievko(špajdľu).Opekáme na horúcom tuku a opečené podávame so šalátom.

  2. 2

    Očistený chren,zeler,mrkvu a postrúhame jablká posolíme,ocukríme,pokvapkáme citrónovou šťavou a olejom.Túto zmes premiešame.Na šalát pokrájame na tvrdo uvarené vajíčka a posypeme pokrájaným kôprom.

Diskusia k receptu

zinnajdha
Iste je to veľmi chutné, urobím to. Ale viac ma zaujal šalátik, taký som ešte nejedla, ten vyskúšam ako prvý. Ďakujem za typ.
ola111
Tak takúto kombináciu šalátu som ešte nerobila,zaujímavá,určite ho
vyskúšam.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia