Foto: monty469
Špagety na tento spôsob patria medzi TOP jedlá mojich detí, no zároveň si na nich pochutnám aj ja s manželom. Nech sa páči, jednoduchý Zobraziť celý popisŠpagety na tento spôsob patria medzi TOP jedlá mojich detí, no zároveň si na nich pochutnám aj ja s manželom. Nech sa páči, jednoduchý a zároveň fajnový obed.
Suroviny
400 g |
|
1 ks |
|
1/2 ks |
|
2 konzervy |
|
1 ks |
|
1 stonka |
|
50 g |
|
3 strúčiky |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
(olej) |
|
(my používame EIDAM alebo GOUDU) |
|
|
|
|
Postup
-
1
Na bravčovej masti alebo na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu, pór, stonkový zeler, slaninu a nastrúhanú mrkvu.
- 2
Následne pridáme mäso a restujeme asi 5 minút. Podlejeme troškou vody (približne 1dcl), prikryjeme a na miernom plameni dusíme približne 20 minút.
- 3
Pridáme korenie, sójovú omáčku, sušené bylinky, lúpané paradajky. Ak máme čerstvé bylinky, dávame ich až na koniec. Dusíme ešte 10 minút.
- 4
Pridáme pretlačený cesnak, ak sa nám zdá omáčka kyslá pridáme trochu cukru a môžeme podávať. Medzitým si uvaríme špagety, ktoré uvaríme tak, aby boli al dente. Odporúčam semolínové špagety z LIDL, sú skutočne výborné.
- 5
Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Inak, špagety robievam málo, tieto, až na pár ingrediencií sa mi ale pozdávajú.