Foto: sueclash
4
porcie
porcie
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
200 g |
|
1 a 1/4 l |
|
200 g |
|
1 strúčik |
|
na špičku noža |
|
1/2 ČL (prípadne kari korenie) |
|
na špičku noža |
|
3 PL |
|
40 g |
|
|
|
|
|
150 g |
|
1 zväzok |
|
Postup
-
1
Zemiaky ošúpeme a nakrájame nadrobno. Necháme variť s vývarom a červenou šošovicou asi 15 minút.
- 2
Cesnak ošúpeme a jemne nasekáme. Šafrán rozpustíme v jednej čajovej lyžičke vody a spolu s kurkumou, rímskou rascou a cesnakom pridáme do polievky. Vmiešame citrónovú šťavu a mandle a ochutíme soľou a korením.
- 3
Fetu nakrájame na malé kocky a posypeme korením. Pažítku nakrájame nadrobno. Polievku zdobíme syrom a pažítkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu