Foto: blissofplants
10 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 PL (podľa vlastného výberu) |
|
1 ks |
|
2 strúčiky |
|
1/4 ks |
|
1 ks |
|
1/2 ks |
|
200 g (namočená cez noc vo vode) |
|
800 ml |
|
200 ml |
|
50 g |
|
za hrsť (alebo špenátové) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2 ks |
|
štipka |
|
Postup
-
1
Zohrejeme si olej v hrnci. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak, zvyšnú nakrájanú zeleninu, bobkový list, rascu a podusíme niekoľko minút.
- 2
Pridáme opláchnutú šošovicu, bulgur, zalejeme vodou, privedieme do varu, hrniec prikryjeme a varíme zhruba 20 minút.
- 3
Ochutíme. Pridáme passatu a varíme kým šošovica a zelenina nezmäknú. Ku koncu varenia, do šošovice vmiešame listy reďkoviek alebo špenátu.
- 4
Premiešame, dochutíme keď je treba a podávame.
Tiež Šošovica:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Super😍ďakujem🧡