Komentáre k receptu:
  • používateľ nemá avatarHaji 11. januára 2018 o 22:53

    Hned bych dala testovací vzoreček, krásné těsto aj upečené buchtičky!
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarHelena64 11. januára 2018 o 22:59

    Tvoje škvarkové buchtičky vyzerajú úžasne na to, že si cesto nevaľkala a 2 -3 krát neprekladala. Často robím škvarkové pagáče práve týmto zdĺhavým spôsobom, ale odteraz ich budem robiť iba podľa tvojho receptu. Výborný nápad, ďakujeeem.
    @zareaguj
     1x iva186
  • ancicka - fotkaAncicka 12. januára 2018 o 12:42

    Dakujem za nahliadnutie rcp. a za milé komentáre.Pozdravujem.
    @zareaguj
  • tatranka - fotkaTatranka 12. januára 2018 o 17:13

    Takéto príma recepty milujem.Pri minimálnej práci,výsledok ohromný ! A u nás ak sa v ceste nachádzajú oškvarky,to je vítané.
    @zareaguj
     1x garanco
  • kimlo - fotkaKimlo 12. januára 2018 o 19:08

    Zajtra idem robit oskvarkove pagáčiky podľa receptu od @michal1977 už som si ten recept vybral na vyskúšanie ale sľubujem že ďalšie na rade budú tieto Tvoje buchtičky... ;-)
    @zareaguj
     1x jjanosik
  • používateľ nemá avatarJjanosik 13. januára 2018 o 06:14

    buduci tyzden sa robia skvarky- a potom oskvarkace.
    @zareaguj
  • orchidea - fotkaOrchidea 15. januára 2018 o 13:51

    Sú na zahryznutie...robím takto cesto keď chcem rýchle pagáčiky, ale aj tvoje buchtičky bez vaľkania a vykrajovania sú krásne, určite vyskúšam.
    @zareaguj
  • denyany - fotkaDenyany 15. januára 2018 o 13:54

    Ja som najprv vyskúšala a následne recept aj uložila. Ešte teplé som zjedla tri! Ale moje sú menšie, vyšlo mi 25 kúskov. Len túto zmenu som si dovolila, inak som postupovala presne podľa receptu. Fantastické! A veľmi rýchle a jednoduché v porovnaní s inými, ktoré treba x-krát prekladať a vaľkať. U mňa je toto TOP recept na škvarkové pečivo. Vďaka Anička, vďaka aj babičkinej kuchárskej knižke!
    @zareaguj
  • denyany - fotkaDenyany 15. januára 2018 o 18:52

  • ancicka - fotkaAncicka 15. januára 2018 o 20:20

    @Denyany (15.1.2018 18:52)

    vdaka za foto ,ale aj za vyskúšanie,pozdravujem.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarMajaja 20. januára 2018 o 19:29

    Dnes som ich urobila,ale som použila celozrnú múku.Sú výborné mäkučke.


    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist