30 minút
príprava
príprava
15-20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Urobíme si kvások z mlieka cukru a droždia a po podkysnutí zamiesime si cesto z ostatných ingrediencií a necháme kysnúť,cesto po nakysnutí rozvaľkáme a pokrájeme na štvorce,ktoré pokvapkáme maslom a posypeme cukrom zmiešaným so škoricou..
                                                     - 
                                                    2
                                                    
potom každý stočíme,ako roládu..
                                                     - 
                                                    3
                                                    
a konce dáme pod seba viď.foto a dlaňou pritlačíme...
                                                     - 
                                                    4
                                                    
potom aj z ľava,aj z prava prekrojíme smerom k stredu rolky a potočíme konce dovnútra..
                                                     - 
                                                    5
                                                    
a potrieme vajíčkom a dáme piecť pri teplote 200st do zlata..
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




 


asterhat a braxi, na tom obrazku c 4 je rozkrojena ta buchta, to nie su dve, tiez ma to pomylilo spociatku