Foto: danculka
30 minút
príprava
príprava
15-20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Urobíme si kvások z mlieka cukru a droždia a po podkysnutí zamiesime si cesto z ostatných ingrediencií a necháme kysnúť,cesto po nakysnutí rozvaľkáme a pokrájeme na štvorce,ktoré pokvapkáme maslom a posypeme cukrom zmiešaným so škoricou..
-
2
potom každý stočíme,ako roládu..
-
3
a konce dáme pod seba viď.foto a dlaňou pritlačíme...
-
4
potom aj z ľava,aj z prava prekrojíme smerom k stredu rolky a potočíme konce dovnútra..
-
5
a potrieme vajíčkom a dáme piecť pri teplote 200st do zlata..
asterhat a braxi, na tom obrazku c 4 je rozkrojena ta buchta, to nie su dve, tiez ma to pomylilo spociatku