Foto: stefanm
V tejto práci, ktorú tu prezentujem bez slovného doprovodu (a pôvodne som ju nazval : Klasika - bez slov!, ale z technických príčin na Zobraziť celý popisV tejto práci, ktorú tu prezentujem bez slovného doprovodu (a pôvodne som ju nazval : Klasika - bez slov!, ale z technických príčin na ktoré som bol upozornený emailom som názov musel zmeniť!), vám ponúkam návod, aj s časovým harmonogramom, na zhotovenie klasického jedla, ktoré si pripravíme v tiesni a v bezradnosti vymyslieť niečo originálne a ktoré je za pol hodinky spracované, zjedené, pochválené aj s odgrgnutím a uprataním kuchyne.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
...
-
2
...
-
3
...
-
4
...
-
5
...
-
6
...
-
7
...
-
8
...
-
9
...
-
10
...
-
11
...
-
12
...
-
13
...
-
14
...
-
15
...
-
16
...
-
17
...
-
18
...
-
19
...
-
20
V prípade nejasnosti sa kľudne pýtajte , rád vám odpoviem . Môj obľúbený hudobný gastrovideoklip je pripravený . Pretože sa vlastne jedná o obyčajný , tu už toľkokrát prezentovaný "Granadír" , tešte sa na hit pána Chladila z roku 1956 : Granáda .
A slávnych pochodových melódií je toľko (napr.Mozart-Turecký pochod , Dvořák-Slávnostní pochod /Solemn Masrch/ , J.Starauss-Radeckého pochod , Nohavica-Pochod marodu a pod.) , že som sa nevedel rozhodnúť a tak som si vybral Granadu ako krásne mesto na juhu Španielska v Andalúziia a pridal verziu M.Chladila v ktorej toto mesto krásne ospevuje .
A tie zemiaky som varil v mikrovlnke , pretože to mám už overené a keď už mám ti nádobky na varenie v mikrovlke ,
tak prečo ich nevyužiť . Robím v nich aj zeleninu , cestoviny a pod.
No a na masle opraženu cibuľku som si pridal sám , priamo na tanieri , lebo manželka to nemá rada a ja mám manželku rád !!!