Rýchlovka zo základných surovín (fotorecept)

Autor receptu: stefanm

V tejto práci, ktorú tu prezentujem bez slovného doprovodu (a pôvodne som ju nazval : Klasika - bez slov!, ale z technických príčin na ktoré som bol upozornený emailom som názov musel zmeniť!), vám ponúkam návod, aj s časovým harmonogramom, na zhotovenie klasického jedla, ktoré si pripravíme v tiesni a v bezradnosti vymyslieť niečo originálne a ktoré je za pol hodinky spracované, zjedené, pochválené aj s odgrgnutím a uprataním kuchyne.

15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. ...
  2. ...
  3. ...
  4. ...
  5. ...
  6. ...
  7. ...
  8. ...
  9. ...
  10. ...
  11. ...
  12. ...
  13. ...
  14. ...
  15. ...
  16. ...
  17. ...
  18. ...
  19. ...
  20. V prípade nejasnosti sa kľudne pýtajte , rád vám odpoviem . Môj obľúbený hudobný gastrovideoklip je pripravený . Pretože sa vlastne jedná o obyčajný , tu už toľkokrát prezentovaný "Granadír" , tešte sa na hit pána Chladila z roku 1956 : Granáda .