Rybacia polievka

livizi - bez fotkylivizi, 4. septembra 2018 14:36
Ďalšie recepty »
Rybacia polievkaFoto: livizi

Rybacia polievka z bežne dostupných rýb

4
porcie
15 min
príprava
15 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Nadrobno nakrájanú šalotku opražíme do zlatista na olivovom oleji. Pridáme nadrobno nakrájanú mrkvu.

  2. 2

    Po pár minútach pridáme na prúžky nakrájanú červenú a zelenú papriku, osolíme, okoreníme. Poprášime sladkou červenou paprikou, rýchlo zamiešame.

  3. 3

    Pridáme na polovice narezané cherry paradajky, jemne podlejeme rybacím vývarom. Pridáme nadrobno nakrájanú chilli papričku. Dolejeme zvyšný vývar, varíme do mierneho zmäknutia papriky.

  4. 4

    Pridáme ryby nakrájané na väčšie kocky a varíme cca 5 minút. Následne polievku zahustíme paradajkovým pretlakom a nastrúhaným zemiakom. Podľa chuti osolíme a okoreníme. Polievku je vhodné podávať s bielym pečivom. Možné sú aj variácie s krevetami či morskými plodmi.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist