Ratatouille

Peter Kulhány
šéfkuchár a majiteľ Bistra Smartfood v Banskej Bystrici, 9. októbra 2013
Ratatouille
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1 ks
1 ks
1 ks
1 ks
2 ks
1 ks
150 g
3 strúčiky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na olivovom oleji postupne opekáme všetky suroviny, ktoré sme samostatne nakrájali.

  2. 2

    Po opečení všetky spolu premiešame, pridáme drvené paradajky, tymian a dochutíme soľou a korením.

  3. 3

    Podávame s francúzskou bielou bagetou.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
V centre krásneho Slovenska , v Banskej Bystrici , vám v bistre s Anglickým názvom Smartfood pán šéfkuchár a majiteľ s Maďarským menom Kulhány s úsmevom pripraví v Čínskom woku opekanu Balkánsku zeleninu s rómskym názvom ratatolha (čo znamená miešaný pokrm) a ako prílohu vám pridá Francúzskou bielu bagetu !!! Čo chcete viac ???
@rea1 100% súhlasím :-) som na tom podobne a neviem si predstaviť ako by sa toto francúzske jedlo malo volať správne po slovensky? cuketovo-paprikovo-baklažánovo-cibuľovo-cesnakovo-tymianovo zeleninová zmes? :-)