Ragú z červenej šošovice a zo zeleniny

František Mátéffy
šéfkuchár reštaurácie Koliba, Hotel & Spa Resort Kaskady****, Sliač-Sielnica, 28. marca 2019 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Ragú z červenej šošovice a zo zeleninyFoto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
30 min
príprava

Suroviny

TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Červenú šošovicu povaríme 3–4 minúty vo vriacej vode a scedíme.

  2. 2

    Na olivovom oleji orestujeme nakrájanú šalotku, cesnak a čili, pridáme na tenké rezance nakrájanú mrkvu, petržlen a stonkový zeler, chvíľu restujeme.

  3. 3

    Zeleninovú zmes osolíme, ochutíme kurkumou, pridáme šošovicu, podlejeme trochou kokosového mlieka a krátko podusíme. Pri podávaní posypeme čerstvou nakrájanou petržlenovou vňaťou.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist