Ragú z červenej šošovice a zo zeleniny
František Mátéffy
šéfkuchár reštaurácie Koliba, Hotel & Spa Resort Kaskady****, Sliač-Sielnica, 28. marca 2019
šéfkuchár reštaurácie Koliba, Hotel & Spa Resort Kaskady****, Sliač-Sielnica, 28. marca 2019
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Červenú šošovicu povaríme 3–4 minúty vo vriacej vode a scedíme.
- 2
Na olivovom oleji orestujeme nakrájanú šalotku, cesnak a čili, pridáme na tenké rezance nakrájanú mrkvu, petržlen a stonkový zeler, chvíľu restujeme.
- 3
Zeleninovú zmes osolíme, ochutíme kurkumou, pridáme šošovicu, podlejeme trochou kokosového mlieka a krátko podusíme. Pri podávaní posypeme čerstvou nakrájanou petržlenovou vňaťou.
Tiež ragú:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu