Slaný tekvicový koláč
Slaný tekvicový koláč

Quiche s tekvicou, kozím syrom a so sušenými paradajkami

Tomáš Klus
šéfkuchár reštaurácie Brasserie La Marina v Bratislave, 5. novembra 2019
Quiche s tekvicou, kozím syrom a so sušenými paradajkami
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
8
porcií
15 minút
príprava
35 minút
na 160 °C

Suroviny

250 g
200 ml
8 ks
500 g nastrúhaná
100 g
(podľa chuti) nastrúhaný
300 g




Postup

  1. 1

    Lístkové cesto rozvaľkáme na hrúbku asi 2 milimetre a rozložíme do vymastenej a pomúčenej formy s vyššími okrajmi.

  2. 2

    Všetky suroviny okrem kozieho syra zmiešame, vylejeme do formy s lístkovým cestom a navrch poukladáme podrvený alebo nakrájaný kozí syr. Pečieme pri 160 °C asi 35 minút.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia