Pstruh s cesnakovo-bylinkovou plnkou a citrónovým olejom

Alan Džioev
sous chef z Nobile Restaurant v Bratislave, 1. mája 2018 10:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Pstruh s cesnakovo-bylinkovou plnkou a citrónovým olejomFoto: Pravda - Robert Hüttner
1
porcia
20 min
príprava
10 min
na 200 °C

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Syr rozmiešame s nasekanými kaparami a posekanými bylinkami. Dochutíme soľou, korením a citrónovým olejom. Očistené filety zo pstruha naplníme zmesou z pripravenej plnky a stočíme.

  2. 2

    Naplnenú rybu pečieme na programe „paropečenie" v konvektomate asi 10 minút pri 200 °C v závislosti od veľkosti fliet.

  3. 3

    Ak konvektomat nemáme, pečieme ho v rúre na rovnakej teplote s tým, že na dno rúry dáme nádobu s vodou, aby sa vytvorila para.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist