Pšenično - sójové rezance na taliansky sedliacky spôsob fotorecept
Foto: zirafninka1
Sýte jedlo z panvice, ktoré je chutnou bezmäsitou variáciou talianského sedliackeho kuraťa.
Postup
-
1
Zemiaky očistíme a nakrájame na tenšie hranolčeky - zemiakovú slamu. Cesnak nakrájame na plátky, cibuľu a vegárky na kocky. Pripravíme si paradajkový pretlak a pšenično-sójové mäso (použila som chicken aj beef style).
-
2
Hranolčeky postupne na rozpálenom oleji vyprážame.
-
3
V cedníku ich necháme odkvapkať od prebytočného oleja.
-
4
Na 2 Pl oleja osmažíme nakrájanú vegárku,
-
5
pridáme cibuľu, ktorú necháme zosklovatieť.
-
6
Do panvice pridáme "mäsové" rezance. Pražíme spolu cca 5 minút.
-
7
Do panvice nalejeme vývar, pridáme plátky cesnaku, pretlak, mletú červenú papriku a rozmarín.
-
8
Na miernom ohni varíme cca 10 min.
-
9
Na záver pridáme opečené hranolčeky a spolu povaríme ďalších 5 minút. Podávame s kyslou smotanou.
Diskusia k receptu