Pšenično - sójové rezance na taliansky sedliacky spôsob (fotorecept)
Autor receptu: zirafninka1
Sýte jedlo z panvice, ktoré je chutnou bezmäsitou variáciou talianského sedliackeho kuraťa.
Postup
- Zemiaky očistíme a nakrájame na tenšie hranolčeky - zemiakovú slamu. Cesnak nakrájame na plátky, cibuľu a vegárky na kocky. Pripravíme si paradajkový pretlak a pšenično-sójové mäso (použila som chicken aj beef style).
- Hranolčeky postupne na rozpálenom oleji vyprážame.
- V cedníku ich necháme odkvapkať od prebytočného oleja.
- Na 2 Pl oleja osmažíme nakrájanú vegárku,
- pridáme cibuľu, ktorú necháme zosklovatieť.
- Do panvice pridáme "mäsové" rezance. Pražíme spolu cca 5 minút.
- Do panvice nalejeme vývar, pridáme plátky cesnaku, pretlak, mletú červenú papriku a rozmarín.
- Na miernom ohni varíme cca 10 min.
- Na záver pridáme opečené hranolčeky a spolu povaríme ďalších 5 minút. Podávame s kyslou smotanou.