Pšenično - sójové rezance na taliansky sedliacky spôsob (fotorecept)

Autor receptu: zirafninka1

Sýte jedlo z panvice, ktoré je chutnou bezmäsitou variáciou talianského sedliackeho kuraťa.

Postup

  1. Zemiaky očistíme a nakrájame na tenšie hranolčeky - zemiakovú slamu. Cesnak nakrájame na plátky, cibuľu a vegárky na kocky. Pripravíme si paradajkový pretlak a pšenično-sójové mäso (použila som chicken aj beef style).
  2. Hranolčeky postupne na rozpálenom oleji vyprážame.
  3. V cedníku ich necháme odkvapkať od prebytočného oleja.
  4. Na 2 Pl oleja osmažíme nakrájanú vegárku,
  5. pridáme cibuľu, ktorú necháme zosklovatieť.
  6. Do panvice pridáme "mäsové" rezance. Pražíme spolu cca 5 minút.
  7. Do panvice nalejeme vývar, pridáme plátky cesnaku, pretlak, mletú červenú papriku a rozmarín.
  8. Na miernom ohni varíme cca 10 min.
  9. Na záver pridáme opečené hranolčeky a spolu povaríme ďalších 5 minút. Podávame s kyslou smotanou.