Plnka do plnenej kapusty podľa Józsefné Pelle
Knihu Školu varenia, od hore uvedenej autorky vydavateľstva Minerva, Budapešť, 1982, som kúpila za knižný poukaz od ROH z príležitosti MDŽ. Niektoré jedlá z Zobraziť celý popisKnihu Školu varenia, od hore uvedenej autorky vydavateľstva Minerva, Budapešť, 1982, som kúpila za knižný poukaz od ROH z príležitosti MDŽ. Niektoré jedlá z mletého mäsa pripravujem len podľa jej receptov, medzi inými aj plnku do plnenej kapusty.
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
400 g mleté |
|
80 g obarená, scedená, vychladnutá |
|
1 ks |
|
štipka |
|
1 KL |
|
1 štipka |
|
1,5 KL |
|
1 ks (orestovaná na masti) |
|
1 strúčik roztlačený |
|
|
Postup
-
1
Všetky suroviny zmiešame a zmes dobre spracujeme. Zmesou naplníme listy hlávkovej kapusty alebo vytvoríme kopčeky. Ďalej už postupujeme podľa svojich zvyklostí a gusta.
Diskusia k receptu