Majonézová plnená kapusta

Ladislav Gányovics
šéfkuchár penziónu Castel Mierovo, 9. februára 2015
Majonézová plnená kapusta
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
3 ks
2 ks menšie
5 ks
200 ml




Postup

  1. 1

    Mäso, vajíčka a uhorky nakrájame nadrobno. Majonézu zmiešame so smotanou. Nakrájané suroviny spojíme s časťou omáčky.

  2. 2

    Z kapustových listov vykrojíme štvorce, ktoré naplníme a pred podávaním polejeme zvyškom omáčky.

Diskusia k receptu

motyka
To je novota. Kapustné listy nahradzajú prakticky nejaký šalátik. A majú aj špecifickú chuť. Určite to stojí za vyskúšanie. Len nakvasiť kapustné listy. Určite vyskúšam.
hubata
@renulienka : asi to nie je zapečené, aj mäso nebolo použité surové. Zaujal ma ten košíček zo zemiaka, je pekný.
evanaaa
@renulienka , to je práve kuchárovo tajomstvo, to ti asi neprezradí :) ale aj ja to vidím. A čo sa týka receptu, neviem, ako by reagovali moje chuťové bunky naň, no, možno by som bola aj prekvapená.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia