Plnené šampiňóny s hubovou omáčkou
Foto: bibuskam
Postup
-
1
Šampiňóny vydlabeme a stred odložíme.
- 2
Mleté mäso zmiešame s 2 strúčikmi cesnaku, soľou a naplníme ním šampiňóny. Naplnené šampiňóny poukladáme na plech s papierom na pečenie a pečieme na 200 stupňov 20 minút.
- 3
Vydlabaný stred zo šampiňónov nakrájame, opražíme na olivovom oleji, prilejeme mlieko zmiešané s múkou, ochutíme pretlačeným cesnakom, vegetou, čiernym korením a uvaríme omáčku.
Tiež plnené šampiňóny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
bravčové
Ďakujem krásne za privítanie :)