Plnené prsia na paradajkovej omáčke
Ladislav Belák
šéfkuchár hotela Havrania*** v Zázrivej , 4. októbra 2016
šéfkuchár hotela Havrania*** v Zázrivej , 4. októbra 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia v strede nožom narežeme, aby vznikol priestor, nakrájanú cibuľu, cesnak a sardely urestujeme na olivovom oleji, pridáme parmezán a baby špenát.
- 2
Zmesou naplníme kuracie prsia, ktoré osolíme, okoreníme a opečieme na oleji.
- 3
Zvyšok nakrájanej cibuľky a cesnaku urestujeme na oleji, pridáme lúpané paradajky, bazalku a rozmarín, dochutíme a necháme variť, až kým nevznikne jemná omáčka.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu