Plnené kuracie rolády s omáčkou

redakcia - fotkaredakcia, 14. septembra 2009
Plnené kuracie rolády s omáčkou
Foto: Foto: Pravda, Ľuboš Pilc
1
porcia
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

170 g
100 g
60 g
50 g
200 ml




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia nakrojíme, naklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme cesnakom, naplníme čerstvými lístkami spareného špenátu a kúskami mozarelly, stočíme do tvaru rolády, vložíme na panvicu do rozohriateho masla, opečieme zo všetkých strán do zlatista.

  2. 2

    Opečené roládky vyberieme a do výpeku pridáme vývar, nakrájané bazalkové listy a krátko povaríme. Pred podávaním roládky prekrojíme šikmým rezom a prelejeme omáčkou.

  3. 3

    Vhodné prílohy sú zemiaky na rôzny spôsob a ryža.

Diskusia k receptu

Vymazať
nyja
Mňam, to vyzerá výborne. A príprava jednoduchá. Dúfam, že mi nevytečie celá mozzarella pri opekaní. :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia