Pizzové slimáky
Chutné pizzové koláče.
14
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
| Kvások: | |
| 250 ml |
|
| 1 ČL |
|
| 20 g |
|
| Cesto: | |
| 500 g |
|
| 1 dl |
|
| 1 ČL |
|
| Náplň: | |
| 300 g |
|
| 100 g |
|
| 1 bal. |
|
| 300 g |
|
| 3 štipky |
|
| 1 ks |
|
| Na potretie: | |
| 1 ks |
|
| Na posypanie: | |
| trochu |
|
Postup
-
1
Z ingrediencii na kvások zarobíme kvások. Necháme vykysnúť. Pridáme ostatné ingrediencie na cesto a zamiesime cesto. Necháme vykysnúť.
- 2
Na troche oleja popražíme pokrájanú cibuľu. Šunku a syr nastrúhame.
- 3
Vykysnuté cesto rozvaľkáme, potrieme kečupom, posypeme korením na pizzu, šunkou, cibuľkou, kukuricou, syrom. Zvinieme do rolády. Pokrájame na 1,5 - 2 cm hrubé kolieska.
- 4
Na plech dáme papier na pečenie, preložíme pokrájané kolieska. Necháme chvíľu podkysnúť, potom potrieme vajíčkom, posypeme vegetou. Pečieme 30 - 40 minút na 180 stupňov podľa rúry.
Tiež pizzové slimáky:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu