Pizza slimáčiky

Ľubomír Molnár
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton**** v Bratislave, 4. júna 2019 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Pizza slimáčikyFoto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
10 min
príprava
20-25 min
na 180 °C

Suroviny

1 bal
150 g (8 plátkov)
1 ks (na potretie)
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Lístkové cesto rozdelíme na dva rovnaké časti a každú z nich vyvaľkáme na obdĺžniky. Potrieme ich kečupom a posypeme pizza korením. Na kečup poukladáme celé plátky šunky. Šunku posypeme strúhaným syrom.

  2. 2

    Obdĺžnik zrolujeme ako roládu, nakrájame na centimetrové kolieska a poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Slimáky potrieme vyšľahaným vajíčkom (okolo obvodu), aby sa upiekli dozlatista. Slimáky dáme piecť do rúry vyhriatej na 180 °C približne na 20 – 25 minút.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist