Foto: kukulienka71
Hydinová pečeň s hrozienkami a kešu orieškami v dusenej ryži na masle.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na rozohriatom masle orestujeme ryžu, zalejeme vývarom a dusíme pod pokrievkou do mäkka. Medzitým očistíme pečeň, umyjeme a pokrájame ju na drobné kúsky.
- 2
Pokrájanú cibuľu opražíme na masti, prisypeme pečeň a opekáme na silnejšom ohni pár minút.
- 3
Pridáme posekané lístky tymiánu, obarené hrozienka a nasucho opražené posekané kešu oriešky.
- 4
Všetko spolu zmiešame s udusenou ryžou, ak treba dosolíme. Vhodnou prílohou je sladkokyslý šalát z čerstvej listovej zeleniny. Chutné zobkanie vám prajem :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu