Pečeňový zob

kukulienka71 - fotkakukulienka71, 27. augusta 2014

Hydinová pečeň s hrozienkami a kešu orieškami v dusenej ryži na masle.

4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
1 ks malá
1 PL
1 hrnček
2 hrnčeky
1 PL
3 PL
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na rozohriatom masle orestujeme ryžu, zalejeme vývarom a dusíme pod pokrievkou do mäkka. Medzitým očistíme pečeň, umyjeme a pokrájame ju na drobné kúsky.

  2. 2

    Pokrájanú cibuľu opražíme na masti, prisypeme pečeň a opekáme na silnejšom ohni pár minút.

  3. 3

    Pridáme posekané lístky tymiánu, obarené hrozienka a nasucho opražené posekané kešu oriešky.

  4. 4

    Všetko spolu zmiešame s udusenou ryžou, ak treba dosolíme. Vhodnou prílohou je sladkokyslý šalát z čerstvej listovej zeleniny. Chutné zobkanie vám prajem :-)

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha