Pečeňový zob

Autor receptu: kukulienka71

Hydinová pečeň s hrozienkami a kešu orieškami v dusenej ryži na masle.

4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Na rozohriatom masle orestujeme ryžu, zalejeme vývarom a dusíme pod pokrievkou do mäkka. Medzitým očistíme pečeň, umyjeme a pokrájame ju na drobné kúsky.
  2. Pokrájanú cibuľu opražíme na masti, prisypeme pečeň a opekáme na silnejšom ohni pár minút.
  3. Pridáme posekané lístky tymiánu, obarené hrozienka a nasucho opražené posekané kešu oriešky.
  4. Všetko spolu zmiešame s udusenou ryžou, ak treba dosolíme. Vhodnou prílohou je sladkokyslý šalát z čerstvej listovej zeleniny. Chutné zobkanie vám prajem :-)