Pečeňový zob
Autor receptu: kukulienka71
Hydinová pečeň s hrozienkami a kešu orieškami v dusenej ryži na masle.
4 porcie |
10 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Na rozohriatom masle orestujeme ryžu, zalejeme vývarom a dusíme pod pokrievkou do mäkka. Medzitým očistíme pečeň, umyjeme a pokrájame ju na drobné kúsky.
- Pokrájanú cibuľu opražíme na masti, prisypeme pečeň a opekáme na silnejšom ohni pár minút.
- Pridáme posekané lístky tymiánu, obarené hrozienka a nasucho opražené posekané kešu oriešky.
- Všetko spolu zmiešame s udusenou ryžou, ak treba dosolíme. Vhodnou prílohou je sladkokyslý šalát z čerstvej listovej zeleniny. Chutné zobkanie vám prajem :-)