Pečené mäso
Pečené mäso

Pečené mäsko s gaštanmi, kukuricou a hruškami podľa Evy Černej

tvvarecha - fotkaTV Varecha, 18. decembra 2018
Pečené mäsko s gaštanmi, kukuricou a hruškami podľa Evy Černej
Foto: tvvarecha

Exmarkizáčka Eva Černá pripravila pre novú Televíziu Varecha svoj recept na pečené mäso s veľmi zaujímavými surovinami ako gaštany, hrušky či kukurica...

20 minút
príprava
60 minút
na 190-200 °C

Videopostup

Suroviny

 (prsia a stehná)
3-4 ks
 (predvarené)
 (celé klasy)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Panenku a kuracie mäso odblaníme a nakrájame na polovice. Osolíme, pridáme mletú červenú papriku.

  2. 2

    Panenku prudko opečieme na bravčovej masti, aby sa uzavrela. Položíme na alobalom pokrytý plech, na ktorom už máme pripravenú nakrájanú cibuľu. Mäso podlejeme výpekom z panenky a pridáme kuracie prsia a stehná.

  3. 3

    Každý kus mäsa potrieme roztlačeným cesnakom, poukladáme na to gaštany, hrušky a po bokoch rozpolené klasy kukurice.

  4. 4

    Polejeme ešte olivovým olejom a na vrch položíme plátky masla.

  5. 5

    Poriadne to zabalíme do alobalu a dáme piecť do vopred vyhriatej rúry na 190 až 200 °C. Pečieme hodinu.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
56859_1426519131 - profilový obrázok
dr
Panenku a kuracie mäso odblaníme a nakrájame na polovice - to je ako "na polovice" ?