Pečená ryba 
	        Pečená ryba v papieri
	        Autor receptu: podravka
	         
	        
	        Vyskúšajte rybu pečenú v papieri a uvidíte ako vás tá chuť prekvapí.
| 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	20 minút príprava  | 
				  	  
				  	10 minút  na 220 °C  | 
Postup
- Rybie filety posypeme korením na ryby.
 - Papier na pečenie nastriháme na 4 ks vo veľkosti 40 x 40 cm a pokvapkáme ho olivovým olejom.
 - Na pripravený papier uložíme filetu ryby, na to poukladáme kolieska citrónu a paradajky nakrájané na polovice. Pokvapkáme olivovým olejom a papier poriadne uzatvoríme.
 - Takto to urobíme so všetkými 4 kúskami.
 - Pripravené papiere poukladáme na plech na pečenie a pečieme cca 10 minút v rúre vyhriatej na 220 °C.
 - Rybu podávame s varenými zemiakmi posypané nasekanou petržlenovou vňaťou preliate olivovým olejom.
 - Rada: Predtým, ako rybu zabalíte do papiera, môžete ju pokvapkať bielym vínom.