Pečená krkovička so slovenskou ryžou a farebnou oblohou
Foto: martina1990
25 minút
príprava
príprava
1 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso si nakrájame na rezne, vyklepeme. Okoreníme. V panvici na masti si rezne narýchlo opečieme. Cibuľu a cesnak si nakrájame a dáme do pekáča. Na to poukladáme mäso a zalejeme to výpekom, prípadne podlejeme vriacou vodou. Mäso pečieme v rúre na 180 stupňov 1 hodinu.
- 2
Mrazenú zeleninu uvaríme vo vriacej osolenej vode, brokolicu nakrájame, uvaríme a scedíme. Slovensku ryžu si najprv na oleji opražíme do zlatohneda, zalejeme vriacou vodou a varíme do mäkka. Scedíme a podávame spolu s volským okom.. Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu