U nás veľmi obľúbená polievočka.
10
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
3 l horúca |
|
trochu |
|
1-2 PL |
|
1 ks |
|
3-4 strúčiky |
|
5 lístkov |
|
1 ks veľký |
|
1 ČL |
|
asi 200 g strúhaný |
|
2 ČL |
|
Postup
-
1
Olej rozohrejeme v hrnci, pridáme múku a spravíme svetlú zápražku. Zalejeme vodou, pridáme očistenú cibuľu, csenak, bobkový list, vegetu a necháme povariť, kým sa cibuľa nezačne rozpadávať.
- 2
Do vriacej polievky pridáme syr, paradajkový pretlak, korenie na pizzu, necháme zovrieť a odstavíme. Dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu