Tvarohová nátierka fotorecept
Ak robím pomazánky, ako základ uprednostňujem tvaroh. Je výživný a chutný. Čo doňho, to sa rôzni. Závisí to aj od toho, či má Zobraziť celý popisAk robím pomazánky, ako základ uprednostňujem tvaroh. Je výživný a chutný. Čo doňho, to sa rôzni. Závisí to aj od toho, či má byť pomazánka sladká alebo slaná. Tentokrát je to slaná.
4-5
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Tvaroh dobre vymiešame s jogurtom. Jogurtu dáme toľko, aby sme dostali zmes primeranej konzistencie.
-
2
Pridáme nadrobno narezané stonky cibuľky, na maličké kocôčky nakrájanú uhorku, horčicu, biele korenie a soľ.
-
3
Dobre premiešame.
Diskusia k receptu