Foto: pumaamravec
Netradičný šalát, ktorý sme jedávali na dovolenke. Hlavne s čerstvými domácimi rajčinkami je chuť úžasný. :)
1
porcia
porcia
10 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cesnak si nakrájame nadrobno, rajčinky na štvrtinky, cibuľu na pásiky a nakrájame aj zeler. V hriankovači si opečieme chlieb dochrumkava a potom rozrežeme na kocky. Na oleji orestujeme cibuľové pásiky a ku koncu pridáme aj cesnak a dorestujeme.
- 2
Cherry rajčinky zmiešame s kaparmi, čiernymi aj zelenými olivami a cibuľou s cesnakom. Pridáme chlebové kocky a zeler a premiešame.
- 3
Dresing vytvoríme zmiešaním všetkých prísad. Šalát prelejeme dresingom a podávame. Môžme ozdobiť bazalkou a posypať talianskymi bylinkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Dresing si môžeš prispôsobiť podľa vlastnej chuti..@jamarlen.