Opečené bedle s rascou

zuzanka1367 - fotkazuzanka1367, 9. augusta 2014 18:40
Ďalšie recepty »

Toto sa mi snáď nikdy nepreje, keď už nevládzeme, tak sa nasušia a pomeľú na prášok...neskutočne dochutia mäso...alebo namiesto "obľúbenej" vegety.

10 min
príprava
6-8 min
tepelná úprava

Suroviny

koľko nájdete
na opekanie (maslo, ghee)
TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Bedle očistíte, stred vykrojíte, nachystáte si masť (alebo čo chcete na opekanie)...

    Opečené bedle s rascou - obrázok 1
  2. 2

    rozohrejete panvicu, bedľu posypeme rascou a osolíme, z vrchnej strany opekáme kratšie, zo strany lupeňov trochu dlhšie cca 2 a 4 minúty do zlatista...

    Opečené bedle s rascou - obrázok 2
  3. 3

    Papierovým obrúskom môžete vysušiť masť, alebo rýchlo položiť na chlieb, ten to vyrieši za obrúsok...pochutnajte si, pred prípravou si dajte chladiť pivko...ja som pozabudla, tak Vám pripomínam :-)

    Opečené bedle s rascou - obrázok 3
Recept je zaradený do tagov:




TOPlist