Opečené bedle s rascou
Autor receptu: zuzanka1367
Toto sa mi snáď nikdy nepreje, keď už nevládzeme, tak sa nasušia a pomeľú na
prášok...neskutočne dochutia mäso...alebo namiesto "obľúbenej" vegety.
10 minút príprava |
6-8 minút tepelná úprava |
Postup
- Bedle očistíte, stred vykrojíte, nachystáte si masť (alebo čo chcete na opekanie)...
- rozohrejete panvicu, bedľu posypeme rascou a osolíme, z vrchnej strany opekáme kratšie, zo strany lupeňov trochu dlhšie cca 2 a 4 minúty do zlatista...
- Papierovým obrúskom môžete vysušiť masť, alebo rýchlo položiť na chlieb, ten to vyrieši za obrúsok...pochutnajte si, pred prípravou si dajte chladiť pivko...ja som pozabudla, tak Vám pripomínam :-)