Muffiny s pažítkovou penou
Anna Faltinová
cukrárka Grandhotela Praha**** v Tatranskej Lomnici, 20. marca 2020
cukrárka Grandhotela Praha**** v Tatranskej Lomnici, 20. marca 2020
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
20 minút
príprava
príprava
15 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Všetky suché suroviny zmiešame v jednej miske, mokré suroviny zmiešame v druhej miske. Spojíme a vymiešame dohladka (môžeme pridať nasekanú pažítku aj štipku soli).
- 2
Cesto rozdelíme do mufinových košíčkov a pečieme pri teplote 180 °C asi 15 minút.
- 3
Pena: Do smotany pridáme nadrobno nasekanú pažítku a cesnak. Ponorným mixérom mixujeme, až kým pažítka a cesnak nepustia chuť a farbu. Potom primiešame ostatné suroviny. Penu ozdobne nastriekame na upečené vychladnuté muffiny.
Tiež muffiny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu