Mozzarellovo-cesnakový chlebík fotorecept
Foto: sev111
Top receptík na posedenie s rodinou či priateľmi.
15 minút
na 220 °C
na 220 °C
Suroviny
380 g |
|
220 ml teplá |
|
20 g čerstvé |
|
2 PL |
|
1 KL |
|
1 KL |
|
Na potretie: | |
(izbovej teploty) |
|
6 strúčikov |
|
(napr. rozmarín) |
|
1 bal. |
|
Postup
-
1
Zo surovín vypracujeme cesto necháme nakysnúť. Vytvarujeme bochník.
-
2
Podkysnutý bochník potrieme maslom s bylinkami a prelisovaným cesnakom. Do bochníka urobíme zárezy, do ktorých vložíme plátky mozzarelly. Opäť necháme podkysnúť.
-
3
Rúru vyhrejeme na 220 °C a pečieme cca 15 min.
-
4
Už len zaželať dobrú chuť.
Dakujem velmi pekne za mile slova 😊
receptík sa da rozne obmenit je len na nas co mame radi
Nech sa vydari 😊
Dakujem😊
Urcite treba vyskusat je ozaj MŇAM 😊
Dakujem 😊
dakujem 😊
Dakujem za mile slova, verim ze Vam bude chutit.
Dakujem velmi pekne😊