Foto: zuzanka1367
Grilovaná zelenina k mäsu je vždy dobrá voľba. Vďaka zdravšiemu životnému štýlu dcéry objavujem nové chute, za čo som jej vďačná. Čo si ku Zobraziť celý popisGrilovaná zelenina k mäsu je vždy dobrá voľba. Vďaka zdravšiemu životnému štýlu dcéry objavujem nové chute, za čo som jej vďačná. Čo si ku nej nakladiete na tanier je na Vás, ja som robila marinované kuracie prsia.
porcie
príprava
na 210 °C
Postup
-
1
Pripravíme potrebné suroviny...
-
2
Mrkvu očistíme, z ostatných surovín vymiešame hustú voňavú polevu....
-
3
Mrkvu uložíme na plech, ktorý vystelieme fóliou, alebo papierom na pečenie, ale tak, aby boli vyvýšené aj boky, nech Vám poleva neposteká na plech ako mne, lebo sa to blbo umýva :( Posypeme sezamom a vložíme do rúry vyhriatej na 210-220 stupňov...
-
4
Pokiaľ sa pečie mrkva, tak som pripravila kuracie prsia, recept nepridávam,lebo ich tu je tisíce a každý má svoj obľúbený...
-
5
Mäso bolo hotové ešte skôr ako mrkva, obed máme hotový...
-
6
Chuť mrkvy bola zaujímavá, sladká po mede, pikantná po zázvore, spolu s mäsom tvorili harmonický celok, aspoň pre nás...
a veľmi nám chutila. Určite skúsim aj túto tvoju @zuzanka
pekne foto
ja som zatial vyskusala: povarena mrkva + cesnak + med -> opekat na slnecnicovom oleji a bola som prijemne prekvapena prijemnou chutou tvoj recept so zazvorom urcite vyskusam ;-)
aj ako zákusok by mohla byť...mäso by bolo predjedlom :)