Rybie filé
Rybie filé

Filé na mlynársky spôsob fotorecept

kitchenguru - fotkakitchenguru, dnes 11:29

Suroviny

4 ks
3,5 PL
200 g
1/2 PL
1 KL
4-5 PL
Príloha:
6-7 ks
podľa chuti
1 PL




Postup

  1. 1

    Rybie filé rozmrazíme, umyjeme a osušíme. V miske sme si zmiešali múku s mletou paprikou, korením, soľou a v tejto zmesi filé obalíme.

  2. 2

    Keď máme filé obalené, tak v miske, do ktorej sme si dali olej ho z oboch strán v oleji obalíme, zľahka, dáme pozor, aby sa nám múkovo-paprikový obal neporušil a takéto vložíme do zapekacej misy vystlanej papierom na pečenie.

    Filé na mlynársky spôsob (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Pečieme v rúre vyhriatej na 180 stupňov Celzia cca 30 minút. Sledujeme, každá rúra pečie inak.

    Filé na mlynársky spôsob (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Príloha: Zemiaky sme očistili, umyli a nakrájali, osolíme ich, pomiešame s trochou oleja. Vložíme do pekáča a pečieme cca 30 minút na 180 stupňov Celzia. Každá rúra pečie inak tak sledujeme.

    Filé na mlynársky spôsob (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia