Foto: luckaprima
Tak sa mi zdá, že je tu málo receptov pre nás sójovožravcov, tak pridávam môj klenot :) ktorý som práve ukuchtila a veľmi mi Zobraziť celý popisTak sa mi zdá, že je tu málo receptov pre nás sójovožravcov, tak pridávam môj klenot :) ktorý som práve ukuchtila a veľmi mi chutí.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
keďže toto jedlo je bleskurýchle, dáme najskôr robiť ryžu, aby sme potom na ňu nečakali. Ja som ju klasicky prepláchla, opražila na troške oleja, zaliala vodou a dala dusiť. Sójové rezance som zaliala vodou tak aby boli zakryté, pridala vegetu, sójovú a werchestrovú omáčku. Zatiaľ pokrájame na pásiky cibuľu, ktorú dáme restovať na olivový olej, po chvíli pridáme aj nakrájaný cesnak a spolu popražíme, pridáme droždie a necháme rozpustiť.
-
2
Mäsko zatial vsiaklo takmer všetku vodu (alebo sa vyvarila?) pridáme k nemu lyžicu horčice, asi tri lyžice kečupu, podľa chuti korenie, dala som aj trošku chilli. Zmes pridáme k cibulke, všetko zmiešame a chvíľku spolu restujeme.
-
3
Podávame s čerstvou zeleninou akú nájdeme doma, v mojom prípade dnes posledná paprika, čo sa schovala v chladničke.
varecha.pravda.sk/recepty/marinovane-sojove-kocky-so-zele...